McKinsey stijl presentaties in PowerPoint - beter, sneller en effectiever

Met een goede PowerPoint ben je in staat om een prachtige presentatie op te stellen en om uitgebreide documenten vorm te geven die resultaat geven. Maar ja, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt bijvoorbeeld bepaalde details doorvoeren en optimaliseren. Het moet er goed uitzien. Om dit voor elkaar te krijgen, is er meer kennis van PowerPoint en het vormgeven van professionele slides vereist. Visueel communiceren is meer dan zakelijk tekenen.

Als consultant of adviseur kennen we het allemaal. Je wilt een presentatie vormgeven in PowerPoint. Daar heb je een bepaald idee bij.  Je pakt een template. Je plant er een paar uurtjes voor in om het voor elkaar te krijgen. Wat blijkt? Het duurt veel langer dan gedacht. In de praktijk is het verdomd lastig om al je ideeën op een duidelijke, overzichtelijke en overtuigende manier weer te geven. En dus raak je al snel gefrustreerd. Dat is zonde. Dat is niet nodig.

Van kernboodschap naar visualisatie: visueel communiceren met resultaat

Bij de PPT Academy specialiseren we ons in alles wat er bij een sterke McKinsey stijl PowerPoint presentatie komt kijken en onze kennis en inzichten delen we met plezier. We helpen professionals zoals jij om zelf in staat te zijn een PowerPoint presentatie van het allerhoogste niveau in elkaar te zetten. Daarbij komt het vooral neer op 3 verschillende verbeterpunten:

Sneller

Wanneer je geen expert bent in PowerPoint, kom je er al snel achter dat het erg lang duurt. Je maakt fouten, weet niet altijd waar alles staat en raakt al met al snel gefrustreerd. Het is ook gewoon simpelweg niet leuk om continu fouten te maken en dingen op te moeten zoeken. Het wekt frustratie op. En gefrustreerd een PowerPoint in elkaar zetten, levert zelden tot nooit een optimaal resultaat op.

Je ontdekt hoe je sneller met PowerPoint werkt zonder frustratie