De nummer 1 PowerPoint training – ontdek hoe je je presentatie naar grote hoogte tilt.

Als je PowerPoint gebruikt is een goed ogende PowerPoint-presentatie vandaag de dag een must. PowerPoint hoeft er echt niet als PowerPoint uit te zien. Ontdek de strategie en psychologie om PowerPoint in je voordeel te gebruiken. Niet vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. Van professionele PowerPoint vormgevers. Presentaties waar je wél blij van wordt. 

  • Leer van ervaren PowerPoint designers de insider tips hoe je je presentatie naar grote hoogte tilt

  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk, inclusief de bronnen die PowerPoint professionals dagelijks gebruiken

  • Duidelijke en heldere strategie voor fris dia-ontwerp, met nadruk op vormgeving voor niet vormgevers

  • Slimme tips & tricks om betere slides te maken en presentaties met een ‘wow’ effect

  • Je krijgt super strakke templates die je kunt gebruiken in je eigen presentatie

Bekijk en krijg in 2 minuutjes een indruk van de dag.

Het aantal deelnemers is beperkt zodat je rendement maximaal is.

Transformeer je slides in krachtige presentaties. Of je nu de presentatie vormgeeft, de content maakt, de spreker bent of (meestal) een combinatie van deze drie… iedere workshop van PPT Academy opent je ogen en geeft beproefde strategieën, concepten en technieken om pakkende presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. Onderscheidend, praktisch en resultaatgericht. 

Van de essentiële voorbereiding van je verhaal tot het impactvol maken van je PowerPoint presentatie.

Kies voor PowerPoint workshops en trainingen in de makkelijk bereikbare PPT Academy villa in Baarn (Utrecht) of samen met je team in-company (bij jullie op de zaak…).

Voeg communicatiekracht toe aan je PowerPoint presentaties

Waarom zou je het risico nemen dat PowerPoint je verhaal in de weg zit? Werken en presenteren met PowerPoint is meer dan weten hoe je tekst en afbeelding invoegt of een Excel werkblad koppelt aan je presentatie. Stel je eens voor dat je PowerPoint slides er gelikt uitzien en iedereen met plezier naar je luistert.

Als je wilt ontdekken en ervaren hoe je effectieve presentaties  – versterkt met PowerPoint – geeft om anderen te inspireren en actie te ondernemen, ben je hier op de juiste plek. PPT Academy vult de leegte in tussen presentatie vaardigheidstrainingen en basis PowerPoint opleidingen en cursussen.

presenteren met resultaat

PowerPoint presentaties met communicatiekracht.

Hoe kom je van een idee naar een presentatie? Hoe zorg je ervoor dat boodschappen blijven hangen? Hoe help je je (interne) opdrachtgever bij het verbeteren van bestaande presentaties en het opzetten van nieuwe presentaties? Neem vooral je eigen presentatie of slides mee om te verbeteren.

ppt voorbeelden

Je eigen PowerPoint presentatie in 1 dag.

Als zelfstandig professional wil je je product, service of dienst goed presenteren. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft hangen? Wat vertel je en wat laat je zien? Moet het altijd met PowerPoint of kan het ook zonder? Tijdens de training ligt de nadruk op het voorbereiden en maken van je (eigen) PowerPoint presentatie.

tips voor super mooie slides

Snel en handig werken met PowerPoint.

Tijdens de cursus / workshop beperken we de technische kennis tot de dingen die je echt nodig hebt zodat je slimmer en sneller werkt met PowerPoint. Wij leren je sneltoetsen en handigheidjes in combinatie met het maken van aantrekkelijke slides. Je werkt niet vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. Vol PPT tips & tricks en ruimte voor praktische vragen en ervaringen.

Als docente communicatie zie ik veel standaard en ’tenenkrommende’ PPT’s voorbij komen. Het was zeer inspirerend om een dagdeel door Sander getraind te worden. Wat is hij creatief! Op aansprekende wijze heeft hij mij in korte tijd veel geleerd op het gebied van PowerPoint. Wil je de kwaliteit van je standaard PPT drastisch verbeteren? Richt je dan zeker tot Sander! Mijn studenten gaan er veel plezier van beleven. Je wil meteen aan de slag! Doen dus als je veel met PowerPoint werkt!
Geerien ten Klooster, Spijkman training & organisatieadvies
I thought this would be just another PowerPoint training…….Now I know better! Sander really knows how to seize your attention not only for PowerPoint but also for the ART OF PRESENTING in general. I ended his course brimming with enthusiasm!
Alfred Mulder, CPM Nederland
Je mag Sander, de presentatie-architect gerust de Powerpoint-Guru van Nederland noemen. Er is geen plek in de wereld van Powerpoint die hij niet kent. Die kennis in combinatie met zijn goeie smaak, creativiteit en prettige communicatiestijl maakt samenwerking met hem een professioneel feestje.
Arold P.R. Langeveld, Alheel

Door Sander Reijn: dé TEDx presentatiemaker

De trainingen en workshops worden gegeven door PowerPoint Professional Sander Reijn. Als PowerPoint Expert maakt Sander de slides voor de sprekers van TEDx Amsterdam en helpt zo bij het visualiseren van hun TEDx talks. Daarnaast is Sander docent bij de School voor Presentatiecoaching en verzorgt  de masterclass PowerPoint. Met zijn bureau De Presentatie Architect helpt hij professionals en organisaties bij het beter, mooier en effectiever maken van PowerPoint presentaties. Je zou kunnen zeggen dat Sander PowerPoint leeft en ademt. Als er dus iemand is die je daarmee écht verder brengt… precies!

Ook jouw PowerPoint presentatie kan er ijzersterk uitzien. Bekijk voorbeelden.

Breng je PowerPoint presentaties naar het volgende niveau

workshop presenteren

Onderscheidend

Trainingen waar je leert hoe PowerPoint in je voordeel werkt zijn schaars. Standaard Microsoft Office PowerPoint cursussen zijn er genoeg. Wij weten dat je groeit door te leren vanuit de praktijk en niet vanuit een boekje. Daarom richten we ons op wat er écht toe doet en laten we weg wat je niet nodig hebt. Zodat jouw presentaties direct beter, mooier en effectiever worden. Dát geeft resultaat.

Praktisch en resultaatgericht

Iedere workshop is praktisch, resultaatgericht en vol concrete tips. We gaan actief aan de slag met het maken en verbeteren van je slides. Hiermee maak je direct kennis met de slimste PowerPoint technieken die je tijd besparen en plezier opleveren. Zo bouw je tijdens de workshop een waardevolle bibliotheek van dia’s die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk en passen bij je eigen presentatiestijl.

training on the job
gave slides maken

Waardevol

Je zult meer impact hebben en je persoonlijke -en zakelijke ontwikkeling zal een positieve boost krijgen. Deelnemers vertellen ons vaak dat ze de meeste moeite hebben met het visualiseren van hun boodschap en het maken van een effectieve dia. De standaard aanpak waarbij slides overladen zijn met bullet points, complete spreadsheets vanuit Excel gekopieerd, verwarrende standaard grafieken of beroerd opgemaakte slides. Je publiek verwacht én verdient vandaag de dag meer. Als je tijd investeert in het verbeteren van je presentatie, zal je publiek dat opmerken. Bijvoorbeeld je klanten, collega’s, werkgever. Ontdek hoe presenteren met PowerPoint in je voordeel werkt.

Fantastische dag

★★★★★
"Fantastisch om met behulp van Sander Reijn een dag aan mijn eigen presentatieskills te schaven. Waarom geef ik een presentatie, wat is mijn kernboodschap en hoe gebruik ik powerpoint om de kern visueel te onderstrepen. Heel goed om eens bij stil te staan en voor mij aanleiding om alle presentaties heel goed tegen het licht te houden: gebruik ik bepaalde slides omdat ze een toevoeging op mijn verhaal zijn of omdat ik ze nog had liggen........" -
- Boris Bonsel
Kies de datum die bij je past