play

Cursus data

Vrijdag 24 augustus (vol)
Vrijdag 14 september (laatste 5 plekken)
Vrijdag 12 oktober (nog 7 plekken)

PowerPoint cursus en inspiratie. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers.

PowerPoint 2.0 cursus voor professionals door professionals. Van kernboodschap naar visualisatie. 

Leer van de nummer 1 PowerPoint professionals van Nederland hoe je zelf PowerPoint presentaties maakt met impact. In een ontspannen sfeer. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers. Dit is geen recht toe recht aan cursus vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. Hier heb je écht wat aan.

  • Inspirerende PowerPoint voorbeelden uit de praktijk, inclusief de bronnen die PowerPoint vormgevers dagelijks gebruiken.
  • Duidelijke en heldere strategie voor fris dia-ontwerp, met nadruk op vormgeving voor niet vormgevers - je kunt het zelf!
  • Insider tips & tricks om slimmer slides te maken en presentaties met een ‘wow’ effect.

Til je PowerPoint presentatie en resultaat naar grote hoogte 

 Leer in 1 dag de geheime ingrediënten waarmee je een mooie presentatie kunt maken in PowerPoint. Hoe zorg je ervoor dat je presentatie met PowerPoint impact heeft? Hoe kun je je collega's goed helpen met hun presentatie? Iiedere cursus van PPT Academy opent je ogen en geeft beproefde strategieën, concepten en technieken om pakkende presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. Onderscheidend, praktisch en resultaatgericht. Wij werken dagelijks met PowerPoint en maken aansprekende presentaties voor kleine- en grote organisaties in Nederland. Wij leren je graag de kneepjes van het vak zodat de presentatie die jij maakt direct beter wordt. Hoe fijn is dat?

Lees ervaringen van andere deelnemers

quote-left

Waarom geef ik een presentatie, wat is mijn kernboodschap en hoe gebruik ik powerpoint om de kern visueel te onderstrepen? Heel goed om eens bij stil te staan en voor mij aanleiding om alle presentaties heel goed tegen het licht te houden.

quote-right

Boris Bonsel

quote-left

Mijn presentaties zijn er inhoudelijk én visueel heel veel beter van geworden. Geen bullets meer voor mij. Maak het mooi is niet mijn ding, maar met de tips kan ik dit nu wel én snel. Van deze training ga ik nog jaren plezier hebben.

quote-right

Ingrid
van Bijsterveld

quote-left

Ik zie veel standaard en ‘tenenkrommende’ PPT’s voorbij komen. Het was zeer inspirerend om door Sander getraind te worden. Wat is hij creatief! Op aansprekende wijze heeft hij mij in korte tijd veel geleerd op het gebied van PowerPoint. 

quote-right