play

Cursus data

Vrijdag 24 augustus (vol)
Vrijdag 14 september (laatste 5 plekken)
Vrijdag 12 oktober (nog 7 plekken)

PowerPoint cursus en inspiratie. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers.

PowerPoint 2.0 cursus voor professionals door professionals. Van kernboodschap naar visualisatie. 

Leer van de nummer 1 PowerPoint professionals van Nederland hoe je zelf PowerPoint presentaties maakt met impact. In een ontspannen sfeer. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers. Dit is geen recht toe recht aan cursus vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. Hier heb je écht wat aan.

  • Inspirerende PowerPoint voorbeelden uit de praktijk, inclusief de bronnen die PowerPoint vormgevers dagelijks gebruiken.
  • Duidelijke en heldere strategie voor fris dia-ontwerp, met nadruk op vormgeving voor niet vormgevers - je kunt het zelf!
  • Insider tips & tricks om slimmer slides te maken en presentaties met een ‘wow’ effect.

Til je PowerPoint presentatie en resultaat naar grote hoogte 

 Leer in 1 dag de geheime ingrediënten waarmee je een mooie presentatie kunt maken in PowerPoint. Hoe zorg je ervoor dat je presentatie met PowerPoint impact heeft? Hoe kun je je collega's goed helpen met hun presentatie? Iiedere cursus van PPT Academy opent je ogen en geeft beproefde strategieën, concepten en technieken om pakkende presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. Onderscheidend, praktisch en resultaatgericht. Wij werken dagelijks met PowerPoint en maken aansprekende presentaties voor kleine- en grote organisaties in Nederland. Wij leren je graag de kneepjes van het vak zodat de presentatie die jij maakt direct beter wordt. Hoe fijn is dat?

Lees ervaringen van andere deelnemers

quote-left

Waarom geef ik een presentatie, wat is mijn kernboodschap en hoe gebruik ik powerpoint om de kern visueel te onderstrepen? Heel goed om eens bij stil te staan en voor mij aanleiding om alle presentaties heel goed tegen het licht te houden.

quote-right

Boris Bonsel

quote-left

Mijn presentaties zijn er inhoudelijk én visueel heel veel beter van geworden. Geen bullets meer voor mij. Maak het mooi is niet mijn ding, maar met de tips kan ik dit nu wel én snel. Van deze training ga ik nog jaren plezier hebben.

quote-right

Ingrid
van Bijsterveld

quote-left

Ik zie veel standaard en ‘tenenkrommende’ PPT’s voorbij komen. Het was zeer inspirerend om door Sander getraind te worden. Wat is hij creatief! Op aansprekende wijze heeft hij mij in korte tijd veel geleerd op het gebied van PowerPoint. 

quote-right

Geerien
ten Klooster


Kies je PowerPoint cursus

PowerPoint next level - cursus 1 dag
09.30 tot 16.00 uur - € 595,- 

Kom in 1 dag de geheime ingrediënten te weten waarmee je een 2.0 PowerPoint maakt. Ontdek de strategie en psychologie om zelf een professionele presentatie te maken met PowerPoint. Van kernboodschap naar visualisatie. Tip: breng je eigen slides mee. 

De cursus is in de PPT Academy villa in Baarn. Centraal gelegen en goed bereikbaar. 20 minuten van Utrecht en 20 minuten van Amsterdam.


Inspiratiesessie presenteren met PowerPoint

Benieuwd wat er allemaal met PowerPoint kan en hoe je PowerPoint in je voordeel gebruikt?

Inspirerende sessies vanaf 45 minuten. Voor kleine en grote groepen. De insteek van de sessie bepalen we met elkaar.  

Tarief op aanvraag.


Incompany maatwerk PowerPoint training 
Vergroot jullie PowerPoint skills

Waardevolle workshops van 0,5 dag tot meerdere dagen. Aan de hand van jullie eigen presentaties en slides - naadloos passend bij jullie wensen.

Maatwerk is niet duurder, het past alleen beter.

Tarief op aanvraag.


Deze cursus bespaart je tijd en levert je plezier en resultaat op

workshop presenteren

Onderscheidend

Cursussen waar je leert hoe PowerPoint in je voordeel werkt zijn schaars. Standaard Microsoft Office PowerPoint cursussen zijn er genoeg. Wij weten dat je groeit door te leren vanuit de praktijk en niet vanuit een boekje. Daarom richten we ons op wat er écht toe doet en laten we weg wat je niet nodig hebt. Zodat jouw presentaties direct beter, mooier en effectiever worden.

training on the job

Praktisch en resultaatgericht

Iedere workshop is praktisch, resultaatgericht en vol concrete tips. We gaan actief aan de slag met het maken en verbeteren van je slides. Hiermee maak je direct kennis met de slimste PowerPoint technieken die je tijd besparen en plezier opleveren. Zo bouw je tijdens de training een waardevolle bibliotheek van dia’s die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk en passen bij je eigen presentatiestijl.

gave slides maken

Waardevol

Je zult meer impact hebben en je persoonlijke -en zakelijke ontwikkeling zal een positieve boost krijgen. Deelnemers vertellen ons vaak dat ze de meeste moeite hebben met het visualiseren van hun boodschap en het maken van een effectieve dia. Als je tijd investeert in het verbeteren van je presentatie, zal je publiek dat opmerken. Bijvoorbeeld je klanten, collega’s, werkgever. Ontdek hoe presenteren met PowerPoint in je voordeel werkt.

Wil je weten welke cursus het best bij je past? 
Bel 036 - 844 86 84 of mail contact@pptacademy.nl

Insert Symbol or Content Template