play

Eerstkomende trainingen
- Locatie: Baarn (Utrecht)

Vrijdag 9 november (vol)
Vrijdag 7 december (vol)
Vrijdag 25 januari (laatste plek)
Donderdag 14 februari (nog 4 plekken)

PowerPoint training, workshop en cursus. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers.

PowerPoint next level training. 

Leer in 1 dag van de nummer 1 PowerPoint professionals van Nederland hoe je zelf PowerPoint presentaties maakt met impact. In een ontspannen sfeer. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers. Niet vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. 

  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk, inclusief de bronnen die PowerPoint vormgevers dagelijks gebruiken.
  • Duidelijke en heldere strategie voor fris dia-ontwerp, met nadruk op vormgeving voor niet vormgevers - je kunt het zelf!
  • Insider tips & technieken om sneller slides te maken en presentaties met een ‘wow’ effect.

Hoe maak je een impactvolle PowerPoint presentatie?  

 Je kunt zelf blijven aanmodderen of je leert in 1 dag de geheime ingrediënten waarmee je een 3.0 PowerPoint maakt. Transformeer je slides in krachtige presentaties. Of je nu de presentatie vormgeeft, de content maakt, de spreker bent of (meestal) een combinatie van deze drie… iedere workshop van PPT Academy opent je ogen en geeft beproefde strategieën, concepten en technieken om pakkende presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. Onderscheidend, praktisch en resultaatgericht. Wij werken dagelijks met PowerPoint en maken aansprekende presentaties voor kleine- en grote organisaties in Nederland. Wij leren je graag de kneepjes van het vak zodat jouw presentatie direct beter wordt. Hoe fijn is dat?

Zij maken en geven inmiddels boeiende presentaties:

quote-left

Waarom geef ik een presentatie, wat is mijn kernboodschap en hoe gebruik ik powerpoint om de kern visueel te onderstrepen? Heel goed om eens bij stil te staan en voor mij aanleiding om alle presentaties heel goed tegen het licht te houden.

quote-right

Boris Bonsel

quote-left

Mijn presentaties zijn er inhoudelijk én visueel heel veel beter van geworden. Geen bullets meer voor mij. Maak het mooi is niet mijn ding, maar met de tips kan ik dit nu wel én snel. Van deze training ga ik nog jaren plezier hebben.

quote-right

Ingrid
van Bijsterveld

quote-left