play

Eerstkomende trainingen
- Locatie: Baarn (Utrecht)

Vrijdag 9 november (vol)
Vrijdag 7 december (vol)
Vrijdag 25 januari (laatste plek)
Donderdag 14 februari (nog 4 plekken)

PowerPoint training, workshop en cursus. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers.

PowerPoint next level training. 

Leer in 1 dag van de nummer 1 PowerPoint professionals van Nederland hoe je zelf PowerPoint presentaties maakt met impact. In een ontspannen sfeer. Presentatie vormgeving voor niet vormgevers. Niet vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. 

  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk, inclusief de bronnen die PowerPoint vormgevers dagelijks gebruiken.
  • Duidelijke en heldere strategie voor fris dia-ontwerp, met nadruk op vormgeving voor niet vormgevers - je kunt het zelf!
  • Insider tips & technieken om sneller slides te maken en presentaties met een ‘wow’ effect.

Hoe maak je een impactvolle PowerPoint presentatie?  

 Je kunt zelf blijven aanmodderen of je leert in 1 dag de geheime ingrediënten waarmee je een 3.0 PowerPoint maakt. Transformeer je slides in krachtige presentaties. Of je nu de presentatie vormgeeft, de content maakt, de spreker bent of (meestal) een combinatie van deze drie… iedere workshop van PPT Academy opent je ogen en geeft beproefde strategieën, concepten en technieken om pakkende presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. Onderscheidend, praktisch en resultaatgericht. Wij werken dagelijks met PowerPoint en maken aansprekende presentaties voor kleine- en grote organisaties in Nederland. Wij leren je graag de kneepjes van het vak zodat jouw presentatie direct beter wordt. Hoe fijn is dat?

Zij maken en geven inmiddels boeiende presentaties:

quote-left

Waarom geef ik een presentatie, wat is mijn kernboodschap en hoe gebruik ik powerpoint om de kern visueel te onderstrepen? Heel goed om eens bij stil te staan en voor mij aanleiding om alle presentaties heel goed tegen het licht te houden.

quote-right

Boris Bonsel

quote-left

Mijn presentaties zijn er inhoudelijk én visueel heel veel beter van geworden. Geen bullets meer voor mij. Maak het mooi is niet mijn ding, maar met de tips kan ik dit nu wel én snel. Van deze training ga ik nog jaren plezier hebben.

quote-right

Ingrid
van Bijsterveld

quote-left

Ik zie veel standaard en ‘tenenkrommende’ PPT’s voorbij komen. Het was zeer inspirerend om door Sander getraind te worden. Wat is hij creatief! Op aansprekende wijze heeft hij mij in korte tijd veel geleerd op het gebied van PowerPoint. 

quote-right

Geerien
ten Klooster


Dus wat ga je doen? Kies je PowerPoint training! 

PowerPoint next level - 1 dag
09.30 tot 16.00 uur - € 595,- 

Kom in 1 dag de geheime ingrediënten te weten waarmee je een 3.0 PowerPoint maakt. Ontdek de strategie en psychologie om zelf een professionele presentatie te maken met PowerPoint. Van kernboodschap naar visualisatie. Tip: breng je eigen slides mee. 

De training is in de PPT Academy villa in Baarn. Centraal gelegen en goed bereikbaar. 20 minuten van Utrecht en 20 minuten van Amsterdam.


Inspiratiesessie presenteren met PowerPoint

Benieuwd wat er allemaal met PowerPoint kan en hoe je PowerPoint in je voordeel gebruikt?

Inspirerende sessies vanaf 45 minuten. Voor kleine en grote groepen. De insteek van de sessie bepalen we met elkaar.  

Tarief op aanvraag.


Incompany maatwerktraining
Vergroot jullie PowerPoint skills

Waardevolle workshops van 0,5 dag tot meerdere dagen. Aan de hand van jullie eigen presentaties en slides - naadloos passend bij jullie wensen.

Maatwerk is niet duurder, het past alleen beter.

Tarief op aanvraag.


We helpen je graag verder

workshop presenteren

Onderscheidend

Trainingen waar je leert hoe PowerPoint in je voordeel werkt zijn schaars. Standaard Microsoft Office PowerPoint cursussen zijn er genoeg. Wij weten dat je groeit door te leren vanuit de praktijk en niet vanuit een boekje. Daarom richten we ons op wat er écht toe doet en laten we weg wat je niet nodig hebt. Zodat jouw presentaties direct beter, mooier en effectiever worden. Dát geeft resultaat.

training on the job

Praktisch en resultaatgericht

Iedere workshop is praktisch, resultaatgericht en vol concrete tips. We gaan actief aan de slag met het maken en verbeteren van je slides. Hiermee maak je direct kennis met de slimste PowerPoint technieken die je tijd besparen en plezier opleveren. Zo bouw je tijdens de workshop een waardevolle bibliotheek van dia’s die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk en passen bij je eigen presentatiestijl.

gave slides maken

Waardevol

Je zult meer impact hebben en je persoonlijke -en zakelijke ontwikkeling zal een positieve boost krijgen. Deelnemers vertellen ons vaak dat ze de meeste moeite hebben met het visualiseren van hun boodschap en het maken van een effectieve dia. Als je tijd investeert in het verbeteren van je presentatie, zal je publiek dat opmerken. Bijvoorbeeld je klanten, collega’s, werkgever. Ontdek hoe presenteren met PowerPoint in je voordeel werkt.

Wil je weten welke ppt training het best bij je past?
Bel 036 - 844 86 84 of mail contact@pptacademy.nl