De structuur van je PowerPoint presentatie opbouwen

De structuur van je presentatie is heel belangrijk voor het overbrengen van je boodschap en verhaal. Maar ja, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt bijvoorbeeld bepaalde details doorvoeren en optimaliseren. Het moet er goed uitzien. Om dit voor elkaar te krijgen, is er meer kennis van PowerPoint en het vormgeven van professionele slides vereist. Je moet ook weten hoe je je presentatie opbouwt. 

Als consultant of adviseur kennen we het allemaal. Het is woensdag. Je wilt een presentatie vormgeven in PowerPoint. Daar heb je een bepaald idee bij. Je plant er een paar uurtjes voor in om het voor elkaar te krijgen. Wat blijkt? Het duurt veel langer dan gedacht. In de praktijk is het verdomd lastig om al je ideeën op een duidelijke, overzichtelijke en overtuigende manier weer te geven. En dus raak je al snel gefrustreerd. Dat is zonde. Dat is niet nodig.

Dit is een waardevolle training waar je je hele professionele leven plezier aan hebt

Bij de PPT Academy specialiseren we ons in alles wat er bij een sterke PowerPoint presentatie komt kijken en onze kennis en inzichten delen we met plezier. We helpen professionals zoals jij om zelf in staat te zijn een PowerPoint presentatie van het allerhoogste niveau in elkaar te zetten. 

Veel voorkomende vragen bij het maken van een presentatie

Hoeveel tijd kost het maken van een presentatie?

Hoe maak je een tijdlijn in PowerPoint?

Welke sneltoetsen kun je gebruiken?

Hoe houd ik mijn publiek betrokken?

Hou houd ik de aandacht vast, ook online?

Hoe pas je een presentatie makkelijk aan?

Wat kun je doen met video in je presentatie?

Is er een stappenplan om een presentatie voor te bereiden?

Hoelang duurt een gemiddelde PowerPoint presentatie?

 Wil je vanaf nu als een absolute professional overkomen? Dan is dit een mooi moment om meer te leren over wat de PPT Academy te bieden heeft. Meer dan 800 deelnemers hebben ervaren dat het mogelijk is om je PowerPoint skills naar het volgende niveau te tillen.

Dat zie je terug in je resultaten.

Aan de slag met het omhoog tillen van je PowerPoint vaardigheden of eerst de mogelijkheden verkennen? 

Bel ons op 036 - 844 86 84, stuur een whats-app bericht of vul het formuliertje in. Zo hebben we snel contact.