De nummer 1 PowerPoint training voor consultants, adviseurs en management ondersteuners (ervaren, gemiddeld en gevorderden). Bel of mail ons: 036 844 86 84|contact@pptacademy.nl
Laden Evenementen

Voor consultants, adviseurs en management ondersteuners - 24 november in Baarn (Utrecht) 

€ 695,- 

De meeste professionals gebruiken PowerPoint en missen iets...

Je analyses, werkbare oplossingen en onderbouwingen zijn dik in orde. Toch heb je het idee dat het niet opschiet en vraag je je af of dit niet anders of handiger kan. Kortom: efficiëntere routes om hetzelfde resultaat te bereiken of zelfs beter.

Breng je vaardigheden en presentaties naar een hoger niveau

De nadruk tijdens de dag ligt op het beter maken van zakelijke presentaties met PowerPoint. Waar moet je beginnen? Hoe presenteer je je gegevens, je data en hoe doe je dat aansprekend met PowerPoint? Grafieken, beeld, tekst, processen, diagrammen…

Deze training opent je ogen en geeft beproefde strategieën, creatieve concepten en slimme technieken om betere presentaties te maken en te geven met behulp van PowerPoint. 

De waardevolle handigheidjes die niet beschreven staan in een cursusboek. 

Tools & vaardigheden uit de praktijk.

Begrijpelijker, boeiender en bovenal: overtuigender dan ooit.

Resultaat waarmee je direct stappen zet

  • Je weet hoe je als professional een betere, mooiere en aantrekkelijkere presentatie (of document) in PowerPoint structureert, maakt en geeft
  • Je kunt frisse visualisaties en slides maken zonder dat je vormgever bent
  • Vanaf nu werk je slimmer, sneller en effectiever met PowerPoint 

Compacte groep - alle ruimte voor je eigen vragen

Sneller

Wanneer je geen expert bent in PowerPoint, kom je er al snel achter dat het erg lang duurt. Je maakt fouten, weet niet altijd waar alles staat en raakt al met al snel gefrustreerd. Het is ook gewoon simpelweg niet leuk om continu fouten te maken en dingen op te moeten zoeken. Het wekt frustratie op. En gefrustreerd een PowerPoint in elkaar zetten, levert zelden tot nooit een optimaal resultaat op.

Je ontdekt hoe je sneller met PowerPoint werkt zonder frustratie

Slimmer

Het is belangrijk om slimmer te werk te gaan. Bij de PPT Academy ontdek je hoe je op een slimme wijze een PowerPoint in elkaar zet. Daarbij komen bepaalde templates bijvoorbeeld enorm van pas. Ze halen je flink wat werk uit handen. Bovendien bieden ze een framework waarop je verder gaat bouwen. Zo ben je niet volledig op jezelf aangewezen om alles vanaf de grond op te bouwen. Slimmer werken is een van de belangrijkste punten wanneer het op PowerPoint aankomt.

Je gaat slimmer je presentaties maken

Effectiever

Uiteindelijk wil je met een PowerPoint een bepaald doel bereiken. Als consultant of adviseur wil je je doelgroep raken. Daarbij is het dan wel belangrijk dat je presentatie een bepaalde groep personen ook écht raakt. Men moet er bijvoorbeeld geïnspireerd of overtuigd van raken. De kern van je boodschap blijft hetzelfde. De manier waarop je het overbrengt via een professionele PowerPoint wordt echter vele malen effectiever.

Effectievere presentaties geven betere resultaten

24 november is vol. Ben jij er de volgende keer bij?

0 of 350
Ik ben er graag een volgende keer bij
Ik wil eerst nog even contact

Deel dit bericht. Kies je platform.

Ga naar de bovenkant