De nummer 1 PowerPoint training voor consultants, adviseurs en management ondersteuners (ervaren, gemiddeld en gevorderden). Bel of mail ons: 036 844 86 84|contact@pptacademy.nl
Laden Evenementen

Voorbij de basis.

Herken je dat? Je werkt met PowerPoint en denkt: “kan dat niet makkelijker?”of “hoe krijg ik dat nu voor elkaar?”. Waarschijnlijk heb je nog meer vragen waarvan de antwoorden je leven een stuk makkelijker kunnen maken als het gaat om PowerPoint. Wat doe je bijvoorbeeld met een dia die vol met tekst staat? Hoe fris je een presentatie op? Of hoe plaats je een filmpje dat door iedereen te zien is (zonder gedoe…).  Alles uitlijnen met je pijltjes toetsen? Nee toch??? Een tab in een tabel gebruiken – kan dat? Inderdaad… – dat kan veel sneller, slimmer en beter.

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het slimmer en sneller werken met PowerPoint én het vormgeven van betekenisvolle dia’s zonder saaie opsommingen. Niet vanuit het boekje, maar vanuit de praktijk. Vol tips & tricks en ruimte voor je praktische vragen.

Neem vooral je eigen slides en presentaties mee. Dan kun je daarmee aan de slag en heb je meteen voorbeelden om mee verder te gaan.

Je werkt op je eigen meegebrachte laptop. De PowerPoint versie tijdens de training is 2016/365, maar je kunt je eigen versie gebruiken (bijvoorbeeld 2010 of 2013). De meeste oplossingen zijn voor iedere versie van toepassing en anders kijken we gewoon wat voor jou goed werkt.

De groep is lekker compact met maximaal 4 deelnemers. Zo is er veel ruimte voor je eigen vragen, suggesties en oefening.

Na afloop van de training:

 • Kun je sneller, slimmer en effectiever werken met PowerPoint
 • Heb je een praktische aanpak voor het opmaken en verbeteren van PowerPoint presentaties
 • Heb je een set basis dia’s die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse werk
 • Ken je de tips & tricks die PowerPoint professionals dagelijks gebruiken
 • Heb je antwoord op je vragen

Van wie leer je presentaties maken in PowerPoint?

De workshop wordt gegeven door PowerPoint Professional Sander Reijn. Als PowerPoint Expert is Sander onderdeel van het speakers coach team van TEDx Amsterdam en helpt hij sprekers bij het visualiseren van hun TEDx talks. Daarnaast is Sander docent bij de School voor Presentatiecoaching en verzorgt hij daar de masterclass PowerPoint. Met zijn bureau De Presentatie Architect helpt hij professionals en corporates bij het beter, mooier en effectiever maken van PowerPoint presentaties. Inmiddels al een jaar of 20.

Past deze datum niet en ben je wel geïnteresseerd? Laat het weten, dan ben je er een andere keer bij.

Ja, ik heb interesse in de Workshop Slimmer en effectiever presentaties maken met PowerPoint.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoon

  Bericht

  captcha

  Je bent geen robot toch? Tik de nummers hieronder in en klik op Neem contact met mij op

  Deel dit bericht. Kies je platform.

  Ga naar de bovenkant